AKSARAY BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMUYOR

Aksaray Belediyesi ekipleri, yem bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için parklara yerleştirilen kaplara, mama ve su bıraktı.

Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında vatandaşların çağrılara uyarak evde kalmalarından dolayı park ve bahçelerdeki insan yoğunluğu azaldı. Dolayısıyla sokak hayvanları doğada yem ve mama bulmakta güçlük çekmeye başladı.

Aksaray Belediyesi ekipleri, sokak hayvanları için daha önce parklara yerleştirilen kaplara, yeniden mama ve su bıraktı. Daha önce benzer çalışmayı birçok kez tekrarlayan ekipler, haftanın belirli günlerinde doğaya yem bırakırken park ve bahçelerde kaplara mama takviyesi yapıyor.

Korona virüsten önce de sokak hayvanları için doğaya yem ve mama bırakan belediye ekipleri, sokak hayvanlarının aç kalamaması için mama takviyesini sürdürecek.