AKSARAY BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI İHMAL ETMİYOR

Dünyada ve ülkemizde birçok insanın hayatını kaybetmesine neden olan Covid19 salgınından vatandaşlarının sağlığını korumak için çeşitli tedbir çalışmaları yürüten Aksaray Belediyesi bu süreçte sokak hayvanlarının da aç ve susuz kalmaması için birtakım çalışmalar yürütüyor.

Hayvanseverler tarafından su ve gıda ihtiyacı karşılanan sokak hayvanlarının yaşanılan tedbir döneminde vatandaşların dışarı çıkamamasından dolayı aç ve susuz kalmamaları için belediye ekipleri park ve yeşil alanlara su ve mama kabı yerleştirdi.

Şehrin birçok noktasına ekipler tarafından yerleştirilen su ve mama kaplarına sokak hayvanlarının tüketmesi için bol miktarda su ve mama bırakıldı. Bırakılan su ve mama kaplarının belediye ekipleri tarafından belirli periyotlarda takip edildiği ve biten mama ve sulara yenilerinin ekleneceği bilgisi paylaşıldı.