MİLLİ BEKA HAREKETİNDEN BAŞKAN DİNÇER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Aksaray’ın yeni Belediye Başkanı Evren Dinçer’e Sivil Toplum Kuruluşları tarafından hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Her gün birçok vatandaş ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri tarafından hayırlı olsun ziyaretleri yapılan Belediye Başkanı Evren Dinçer bugün Milli Beka Hareketi Derneği İl Başkanı Arif Aparı ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Yapılan ziyarette Dinçer Milli Beka Hareketi Derneği Başkanı Arif Aparı ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Evren Dinçer’e hediye takdim ettiler.

Belediye Başkanı Evren Dinçer yapılan görüşmede, Milli Beka Hareketi Derneği Başkanı Arif Aparı’ya ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları ziyaretten dolayı ve nazik hediyeleri için teşekkür ettiğini belirtti.