AKSARAY ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. SÜLEYMAN YILMAZ BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

31 Mart Mahalli İdareler yerel seçimleri ardından Aksaray Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Belediye Başkanı Evren Dinçer tebrik ziyaretlerini kabul ediyor.

Her gün birçok vatandaş tarafından makamında ziyaret edilen Belediye Başkanı Evren Dinçer’i bugün Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Süleyman Yılmaz ziyaret etti.

Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Süleyman Yılmaz, Başkan Evren Dinçer’e yeni görevinde başarılar dileyerek "Ağaç Yaşken Eğilir" adlı kitabını hediye etti.