VALİ YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER'E ZİYARET

Aksaray Vali Yardımcıları Hakkı Loğoğlu ve Dr. Mehmet Tanışır Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, kendisini ziyarete gelen misafirlerini başkanlık makamında ağırladı.

Yapılan görüşmede Aksaray’ın büyümesi ve geliştirilmesi için kamu kurumları ile yerel yönetimlerin koordineli çalışmasının önemli olduğunun vurgusu yapıldı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Vali Yardımcıları Hakkı Loğoğlu’nun ve Dr. Mehmet Tanışır’ ın yapmış olduğu ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Başkan Dinçer, daha güzel bir Aksaray için tüm kamu kurumları ile istişare içerisinde çalıştıklarını belirterek Vali Yardımcıları Hakkı Loğoğlu ve Dr. Mehmet Tanışır’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti.