BAŞKAN DİNÇER AHİKA TOPLANTISI SONRASI

NİĞDE BELEDİYE BAŞKANI’NI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Ahiler Kalkınma Ajansı Aylık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı 20 Şubat 2019 Perşembe günü Niğde Ticaret ve Sanayi Odasında yapıldı.

Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığındaki toplantıya ilimizden Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Evren Dinçer, İl Genel Meclis Başkanı M. Muammer Tüzün ve ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş katıldı.

Niğde Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan toplantıya Aksaray’ın yanı sıra Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde gibi komşu illerin Valileri, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol katılım sağladı.

Toplantı, bir önceki Yönetim Kurulu Toplantısında alınan kararlarla ilgili çalışmaların değerlendirilmesi ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi sunulması ile başladı. Ardından Yönetim Kuruluna yıllık birim ve Ajans faaliyetleri ve 2019 yılı bütçe uygulama sonuçları sunuldu. Toplantı 2019 Yılı İmalat Sanayiinde Kurumsallaşma ve Verimlilik programı ile Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı hususunda Genel Sekreter görüşü ile başarılı bulunan projelerin Yönetim Kurulu onayına sunulması ile devam etti.

Gelecek 1 ay içerisinde gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi sunulmasının ardından toplantı diğer konuların görüşülmesiyle sona erdi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, katıldığı Ahiler Kalkınma Ajansı Aylık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısının ardından Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Yapılan görüşmede belediyecilik konularında ve bölgesel kalkınma konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Belediye Başkanı Evren Dinçer’e hediye takdiminde bulundu. Başkan Dinçer ev sahipliğinden dolayı Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e teşekkür etti.