İNOVA HASTANESİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN DİNÇER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İnova Hastanesi Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Evren Dinçer'i ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İNOVA Hastanesi Yönetim Kurulu üyesi Çapan Aktaş, Op. Dr. Türkcan Coşgun ve Çiğdem Özkan 31 Mart Mahalli İdareler yerel seçimlerinde Aksaray Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Evren Dinçer’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Belediye Başkanı Evren Dinçer sağlık sektöründe şehrimizde aktif faaliyet gösteren İnova Hastanesi yönetim kurulu üyelerine yapmış oldukları nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti.