BAŞKAN DİNÇER, KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ’I ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyecilik hizmetleri konusunda istişarelerde bulunmak üzere Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, yardımcıları Hıfsı Peker ve Tayfun Çelik ile birlikte Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Dinçer, yerel toplumun ekonomik, sosyal, kültürel ve fiziki gelişiminden sorumlu belediyecilik anlayışı çerçevesinde Aksaray’da hizmete sunduğu projeleri aktardı. Önümüzdeki süreçte şehirde gerçekleştireceği vizyon projelerini sıraladı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip Aksaray’da ki gelişmeleri yakından takip ettiğini söyledi. Kayseri’de hayata geçirdiği ve planladığı projeleri örnek gösterdi.

Yapılan görüşmede belediye hizmetleri, insan odaklı projeler, şehir için gerekli olan vizyon projelerin konusu ele alındı.