BAŞKAN DİNÇER KARLA MÜCADELE EKİPLERİ İLE MORAL YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ

Belediye Başkanı Evren Dinçer gece boyunca çalışmalarını aralıksız sürdüren karla mücadele ekipleri ile moral yemeğinde biraraya geldi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehir genelinde etkili olan kar yağışından dolayı vatandaşların olumsuz etkilenmemeleri için 24 saat boyunca çalışma yürüten karla mücadele ekipleri için düzenlediği yemek programında çalışanlara moral verdi.

Kar yağışının oluşturacağı olumsuz etkileri ortadan kaldırabilmek için 24 saat boyunca çalışma yapan personellerle Belediye Başkanı Evren Dinçer birebir görüştü.

Yapılan çalışmaların büyük bir özveri ile yürütüldüğünün altını çizen Başkan Dinçer, “Saha da önemli görevler ifa eden, siz değerli personellerimize özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Kar yağışının başlaması ile birlikte yaptığımız kar kürüme, tuzlama ve temizleme çalışmaları ile kar yağışının oluşturacağı olumsuz etkileri ortadan kaldıracağız. Ekiplerimiz 24 saat boyunca çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Gecenin geç saatlerinde böylesine soğuk bir gecede sizler fedakârca bir çalışma yürütüyorsunuz. Hepinize çok teşekkür ederim.’’ Dedi.