BAŞKAN DİNÇER EMİNEVİM ŞUBESİNİN AÇILIŞINA KATILDI

Göreve geldiği günden beri birçok işyeri açılışına katılan ve bereketli kazançlar dileyen Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, bu kez emlak sektöründe hizmet verecek olan Eminevim firmasına ait işyerinin açılışını gerçekleştirdi.

Mehmet Altınsoy Caddesi üzerinde hizmet verecek olan Eminevim şubesinin açılış törenine Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Evren Dinçer yaptığı konuşmada “Açılışını yapacağımız bu işyerinin sahiplerine ve Aksaray’ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diyerek Dualar eşliğinde kurdele kesti.

Açılışın ardından Başkan Dinçer ve davetliler, hizmete giren iş yerini gezdiler.