AK PARTİ İL VE İLÇE TEŞKİLAT YÖNETİCİLERİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve teşkilat yöneticileri Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.

Ak Parti İl Başkanı Altınsoy, yaptığı açıklamada Ak Parti teşkilatı olarak Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarıyla Aksaray’a en güzel şekilde hizmet ettiklerini, Hem Hükümet nezdinde, hem yerel yönetimler nezdinde elbirliği ve istişare içinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

İl Başkanı Altınsoy, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’inde genç ve dinamik bir Başkan olduğunu ve Aksaray’a çok güzel hizmetler yapmaya devam edeceğini kaydetti.

Başkanlık makamında AK Parti teşkilat mensuplarını kabul eden Belediye Başkanı Evren Dinçer Ak Parti İl Hüseyin Altınsoy ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ile parti yöneticilerine ise nazik ziyaretlerinden dolayı Teşekkür etti.