YÜRÜME ENGELLİ ŞEVVAL, BAŞKAN DİNÇER’İ MAKAMINDA ZİYARET EDEREK “HAYIRLI OLSUN” DEDİ

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e “Hayırlı olsun” ziyaretleri devam ediyor.

7. Sınıf öğrencisi yürüme engelli Şevval Bayar, belediye başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dedi.

Başkan Dinçer, belediye olarak her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını belirterek “ Şevval kızımız bizi ziyaret gelmiş. Bu nazik ziyaretinden dolayı kendisine ve ailesine teşekkür ediyorum. Bizler her zaman olduğu gibi bundan sonrada engelli kardeşlerimizin yanındayız onların hayatını kolaylaştırmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.