KÖSTEBEKGİLLER MÜZİKALİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Aksaray belediyesi tarafından kültür merkezinde gösterime giren Köstebekgiller Müzikaline çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Aksaray Belediyesi, haftasonu TRT Çocuk ekranlarında çocukların beğenerek ve izlediği film Köstebekgiller müzikalini Kültür Merkezinde çocuklarla buluşturdu.

Çocukların kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayan Köstebekgiller Müzikali 3 seansta izleyicisi ile buluştu. Müzikali izlemeye gelen çocuklar müzikalde gönüllerince eğlendiler. Çocukların eğlenceli zaman geçirdiği müzikalde verilen mesajlarla çocuklara değerler eğitimi verildi.

Müzikali izleyen çocuklar ve aileleri çocukların sosyo kültürel gelişimlerine olumlu katkı sunan bu tür programları organize ettiği için Belediye Başkanı Evren Dinçer’e ve ekibine teşekkür ettiler.