CAMİLERDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI BAŞLADI

‘Cami Temizleme Ekibi İş Başında’

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in seçim öncesinde vaad ettiği projeler arasında yer alan ‘Cami Temizleme Ekibi’ projesiyle, şehirdeki tüm camiler belirli periyotlarla temizlenerek bakımı yapılıyor.

Halkın daha temiz ve huzurlu bir şekilde ibadet yapmaları için çalışma yürüten Aksaray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan ‘Cami Temizleme Ekibi’ şehirdeki tüm Camilerin iç ve dış mekânlarını temizleme başladı.

Temizlik çalışması; Cami halıları başta olmak üzere ahşap yüzeyler ile cami dışındaki abdesthaneler de sürüyor.

“Camilerimizin temiz olmasını önemsiyoruz” diyen Belediye Başkanı Evren Dinçer, Temizlik imandan gelir düsturu ile Camilerin düzenli olarak temizleneceğini bildirildi.