BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER, STK TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN EVREN DİNÇER;“SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE SÜREKLİ İSTİŞARE HALİNDEYİZ”

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile her ay düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısında konuştu. Başkan Dinçer, sivil toplum kuruluşlarının dinamiklerini bildiğini ve kurumlarla sürekli istişare içinde bulunduğunu söyledi.

Piramit Kafede geçekleşen değerlendirme ve istişare toplantısına Aksaray’da faaliyet sürdüren 92 sivil toplum örgüt temsilcisi katıldı. Toplantıda STK’lar kendi sorumluluk alanlarında üstelendikleri görev ve yürüttükleri faaliyetlerden bahsettiler.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Sivil Toplum Platformu Başkanı Eyüp Dağdaş, toplantıya ev sahipliği yaptığı için Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür etti. STK’ların şehir ve ülke gündemine dair ihtiyaçlarını ve çözüm arayışı içeresinde faaliyet yürüttüğünü söyleyen Platform Başkanı Eyüp Dağdaş, “Bugün gelinen noktaya baktığımızda STK’ların şehrimizdeki birlikteliği gün geçtikçe arttı. Burada Aksaray’ın birlik ve beraberliği kazandı. Bu birlikteliğin neticesinde önemli görevler ifa ettik ve birliktelikte emeği olan temsilci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, STK’ların günümüzde olumlu sosyal değişimlerde önemli bir aktör olduğunu söyledi. STK’ların birlik ve berberlik içerisinde olmasıyla şehir ve ülke menfaatlerinde etkin rol aldığını ifade eden Başkan Dinçer, “Sivil Toplum Kuruluşlarının toplum içinde yeri ve önemi zaten biliyoruz. Bizlere her konuda destek oldunuz, teşekkür ediyorum hepinize. Biz STK’lar ile sürekli istişare halindeyiz. Sizin önerileriniz, düşünceleriniz, görüşleriniz bizler için her zaman önemli. Bu doğrultuda çalışmamızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Toplantının son bölümünde STK temsilcileri, değerlendirme toplantısı ile görüş beyanında bulundular. Talep ve önerilerini dile getirdiler.