YKS SINAVINDAN ÇIKAN ÖĞRENCİLER BİLİM FESTİVALİNDE STRES ATTI

Aksaray’da YKS sınavının birinci oturumuna giren öğrenciler sınav sonrasında stresini Aksaray Bilim Festivalinde attı.

Aksaray Belediyesi tarafından cuma günü açılışı yapılan Bilim Festivali, devam ediyor. Festivalin 2. gününde YKS sınavı birinci oturumundan çıkan öğrenciler festival alanına geldi. Bilim Festivali alanında düzenlenen etkinliklere katılan öğrenciler, doyasıya eğlendi.

Festival alanında kurulan sahnede çalan Canlı müziklere eşlik eden öğrenciler, TÜBİTAK Bilim Show etkinliğinde şaşırtıcı Showlara şahitlik ettiler. Kapanış programı olan Hakan Çankaya Standup gösterisine de ilgi ile katılan gençler, festivalin tadını doyasıya çıkarttı.

Festival alanında düzenlenen bilimsel, teknolojik ve kültürel etkinliklere katılan öğrenciler sınava hazırlık süreçlerinde her zaman yanlarında olan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in düzenlediği festivalde sınav sürecinin tüm yorgunluğunu attıklarını belirttiler. Öğrenciler festivali düzenleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür ettiler.