AKSARAY BİLİM FESTİVALİNE ÜCRETSİZ ULAŞIM SAĞLANACAK

Aksaray Belediyesi Tacin Mahallesi Bilim Merkezi Festival alanında 7-8-9 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan 3. Aksaray Bilim Festivalini ziyaret etmek isteyenler için Aksaray Belediyesine ait kırmızı otobüsler ile 4 farklı güzergahta ücretsiz ulaşım imkânı sağlayacak.

Aksaray Belediyesinin Aksaray Valiliği ve TÜBİTAK’ın destekleriyle düzenlediği 3. Aksaray Bilim Festivali 7 Haziran Cuma günü başlayarak 8-9 Haziran tarihleri boyunca 3 gün sürecek.

Aksaray Belediyesi Bilim Festivalini ziyaret etmek isteyenler için festival süresi boyunca 4 farklı güzergâhta kırmızı otobüslerle ücretsiz ulaşım imkânı sağlayacak. Her saat başı gerçekleşecek ring seferleri sabah saat 09.00 ve 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Aksaray Belediyesi önünden gerçekleşecek seferler ise 09:00 her yarım saatte bir 18.00’a kadar gerçekleşecek.

Festival günleri boyunca vatandaşların ücretsiz olarak istifade edeceği güzergahlar ise şu şekilde.

1. Hat: Belediye, Kafeler Caddesi, Park Site Kavşağı, Yüzme Havuzu, Bilim Merkezi

1. Hat: Cumhuriyet Mahallesi, Yunus Emre, Şifahane, Hasas, Belediye, Büyük Bölcek ve Bilim Merkezi

1. Hat: Selçuklu Bulvarı, Hacılar Harmanı, Paşacık, Ereğlikapı, Askerlik Şubesi, Nora City Coğlaki Kavşağı, Cumhuriyet Bulvarı, Tacin Mah. Bilim Merkezi

1. Kurtuluş Mahallesi, Laleli, Fatih, Alparslan Türkeş Bulvarı, Bilim Merkezi