AKSARAY BELEDİYESİ SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

ALT YAPISI BİTEN YOLLARA SICAK ASFALT SERİLİYOR

Aksaray Belediyesi Taşpazar Mahallesinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklara sıcak asfalt çalışması başlattı.

Vatandaşlara daha modern ve konforlu bir ulaşıma imkânı sunmak için il merkezinde altyapı ve üstyapı çalışmalarının uyumlu bir şekilde yürüten Aksaray Belediyesi ekipleri, ihtiyaç dâhilindeki her noktada sıcak asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor.

Özellikle deforme olmuş yollara yönelik sürdürülen çalışmalarda öncelikle asfalt atılacak yol güzergâhının alt yapısı yenileniyor. Arızaya yol açabilecek alt yapı bileşenleri yenilenerek yol asfalta hazırlanıyor. Yolların deforme olma durumuna göre şehrin birçok noktasında asfalt çalışması yapan Aksaray Belediyesi ekipleri çalışmalarına Taşpazar Mahallesinde devam ediyor.

Taşpazar Mahallesi 840 no’lu sokak güzergâhında önceki gün zemin iyileştirme çalışmasını tamamlayan Belediye ekipleri, yolda sıcak asfalt çalışması başlattı.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Şehrimizde ihtiyaç duyulan her noktada sıcak asfalt serim çalışmalarımız devam ediyor. Taşpazar Mahallemizde devam eden sıcak asfalt serim çalışması kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine açacağız.  Şehrin birçok noktasında asfalt çalışması yaptık. Vatandaşlarımızın kış öncesi mağdur olmaması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.” dedi.

Mahalle sakinleri, asfalt serim çalışması yapılan yolun çok yoğun bir şekilde kullanıldığını ve çalışmanın yerinde bir çalışma olduğunu vurguladılar. Çalışmaları takdir ettiklerini ve Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür ettiklerini ifade ettiler.