BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER KALEALTI CADDESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

ÇALIŞMALAR ESNAF VE VATANDAŞTAN TAKDİR TOPLUYOR

BAŞKAN DİNÇER; “AKSARAY’DA DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜ GERÇEKLEŞTİRMEYE DE DEVAM EDECEĞİZ”

Her fırsatta esnaf ve hemşehrileri ile bir araya gelerek istişarelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kalealtı caddesinde bulunan İşyerlerine gerçekleştirdiği ziyarette, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyip esnaf ve vatandaşla sohbet ederek talepleri dinledi.

Esnafımızdan aldığımız olumlu dönüşler gücümüze güç katıyor diyen Başkan Dinçer; “Kalealtı caddemizde kapsamlı bir dönüşüm gerçekleşiyor. Hamidiye mahallemizdeki kentsel dönüşüm projemiz tamamlandığında caddemiz ’inde imajı yenilenmiş olacak. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde hayata geçirdiğimiz projeler ile uygulama aşamasında olan projelerimiz hakkında fikir veren vatandaşlarımız, hayata geçirmeyi planladığımız projeler konusunda da bizlere yeni fikirler sunuyor.

Belediyemizin yaptığı çalışmaları esnafımızla paylaştık. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Yaptığımız hizmetleri esnaflarımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan Aksaray’ımıza hep birlikte katkı sunuyoruz.

Yaptığımız her istişare hem projelerimizde iyileştirmeler sağlıyor hem de kentimizin önceliklerini belirlemede bizlere yardımcı oluyor. Bu anlamda önemsediğimiz ziyaretlerimizi devam ettireceğiz.
Şu ana kadar yapılanlar bir fragmandı. Bundan sonrası için hemşerilerimizin desteği ile Aksaray’ımız için daha iyisini, daha güzelini yapma iddiasındayız. Bunu da ancak vatandaşlarımızın desteğiyle yapabiliriz.
Cazibesi her geçen gün artan ilimizi, esnafımız ve vatandaşımızla birlikte geleceğe taşıyoruz. Aksaray’da değişim ve dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz, gerçekleştirmeye de devam edeceğiz” dedi.