BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak Aksaraylıların ve tüm İslam aleminin kandilini tebrik etti.
Ramazan ayının müjdecisi olarak kabul edilen Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, rahmet ve mağfiret dolu mübarek Berat Kandili'ni bir kez daha idrak etmenin mutluluğu içerisinde olduklarını kaydetti.

Berat Kandil’inin Cenab-ı Allah'ın kendisinden af dileyenleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği önemli bir gece olduğuna dikkati çeken Başkan Dinçer, şunları kaydetti: "Kurtuluş, af ve arınma gecesi olan Berat Kandilimiz, bizlere manevi bir nefes aldırma, kendimizi sorgulama ve gönül dünyamızı temizleme fırsatı sunar.

Bu vesileyle bu mübarek gece tüm İslam alemi için önemli bir fırsattır. Bu mübarek gecede dargınlıkları ve küskünlükleri unutmalı, nefsimizle yüzleşip, hata ve günahlarımız için Yüce Allah'tan af dilemeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin Berat Kandil’ini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum." İfadelerini kullandı