BAŞKAN DİNÇER SERVİSÇİLER DERNEĞİ İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN DİNÇER; ‘’HER MESLEK GRUBUNUN TALEP VE ÖNERİLERİNİ NOT ALIYORUZ’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Servisçiler Derneği Başkanı Emrah Öztürk ve dernek üyeleri ile bir araya geldi.

Aksaray’ın yeni dönemde toplu ulaşımının kalitesinin artırılmasına yönelik yapılacak çalışmaların görüşüldüğü toplantıda Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e AK Parti İl Başkanı, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

Servisçiler Derneği Başkanı Emrah Öztürk ve dernek üyeleri, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in ulaşım alanında yaptığı çalışmaları takdir ile karşıladıklarını söylediler. Yeni dönemde yapılması gereken konuları dile getiren servisçiler Başkan Dinçer’e başarılar dileyerek tam destek verdiklerini dile getirdiler.

Kent genelinde yaptıkları yol çalışmaları ve trafik düzenlemeleri ile hem sürücülere hem de yayalara güvenli ulaşım imkânı sunmanın gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Dinçer, şehrin sorunlarına ilgili meslek gruplarının ve sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini alarak yaklaşmanın sorunun çözümü noktasında önemli olduğunu söyledi. Servisçilerin talep ve önerilerini not alan Başkan Dinçer yeni dönemde ulaşım alanında yapacakları çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Servisçiler Derneği Başkanı Emrah Öztürk ve dernek üyelerinin nazik misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek desteklerinden dolayı teşekkür etti.