BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN OSB’DE FAALİYET GÖSTEREN FABRİKALARI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN DİNÇER; “AKSARAY ARTIK BİR ÜRETİM MERKEZİ VE ÜSSÜ HALİNE GELMİŞTİR”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer seçim çalışmaları kapsamında AK Parti il başkanı Hamza Aktürk ve meclis üyeleri ile birlikte Organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti.

İlk olarak Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) müdürü Ali Bay’ı ziyaret eden AK heyet Organize Sanayi Bölgesinde bulunan işletmeler ve yapılan çalışmalar hakkında Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Ali Bay’dan bilgiler aldı.

Aksaray OSB bölgesinin Türkiye’de örnek gösterilen Organize Sanayi Bölgelerinden biri olduğunu bölgenin gelişmesi ve kalkınması için OSB'lerin büyük önem taşıdığını belirten Başkan Dinçer şu görüşlere yer verdi. “Aksaray Sanayi ve yatırımlarıyla sanayi şehri olma yolunda kararlı bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Organize Sanayi Bölgemiz sadece ilimiz değil bölgemiz için artık bir üretim merkezi ve üssü haline gelmiş durumdadır. Organize Bölgemizde üreten, istihdam sağlayan, aş ve iş sağlayarak ilimiz ve ülkemizin kalkınmasına katkı koyan bütün sanayicilerimizi kutluyorum” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer daha sonra Avrupa’nın en Büyük Silo Üreticisi firmalarından olan Mysilo firmasını ziyaret etti. Şehrin kalkınması ve gelişmesine sağladıkları istihdamdan dolayı firma sahiplerine teşekkür ederek, tedarik ve üretim süreci hakkında yetkililerle istişarelerde bulundu.

Ardından işçilerle öğle yemeğinde bir araya gelen Başkan Dinçer bir süre işçilerle sırada bekledikten sonra, fabrika işçileriyle yan yana oturarak hem yemeğini yedi hem de işçilerle sohbet etti. “Dünya ile rekabette kaliteli genç nüfusumuz bize güç veriyor. Aksaray’da üretilen ürünlerin dünyanın dört bir yanına gönderiliyor olması iftihar kaynağımız diyen Başkan Dinçer, Şehrin kalkınması ve gelişmesine sağladıkları istihdamdan dolayı firma sahiplerine teşekkür etti.