BAŞKAN DİNÇER MOBİLYACI ESNAFLARIYLA BULUŞTU

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, mobilyacı esnafıyla bir araya gelerek sektör temsilcileriyle istişarelerde bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının yanında esnaf gruplarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor. Önceki gün mobilyacı esnaflarıyla toplantıda buluşan Belediye Başkanı Dinçer, mobilyacılık sektörünün gereksinimlerini karşılayacak projelerinden bahsetti.

Toplantıda istişarenin önemine değinen Belediye Başkanı Dinçer, esnafların görüş ve önerilerini dinledi. Esnaflarla karşılıklı soru cevap şeklinde sohbet eden Başkan Dinçer, 5 yıllık görev süresinde Aksaray’da hayata geçirdiği proje ve hizmetlerin sunumu yaptı, ikinci döneminde de yapacağı projelerden bahsetti.

Aksaray’da 5 yılda çok sayıda kalıcı eser ve birçok hizmetin öncüsü olduklarının altını çizen Başkan Dinçer, “İkinci 5 yıllık dönemimizde vizyon projelerimizle Aksaray’ımızda Gerçek Belediyecilik uygulamalarını tek tek hayata geçireceğiz. Ülkemizi olduğu gibi Aksaray’ımızı da ikinci yüzyılımıza hazırlayacağız” dedi.

Başkan Dinçer’in mobilyacı esnafıyla yaptığı toplantıya ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Mobilyacı esnafları, toplantıda kendilerini dinlediği için Başkan Dinçer’e teşekkür etti.