AKSARAY BELEDİYESİ’NİN KÜLTÜR SANAT HİZMETLERİ DEVAM EDİYOR

ÜNLÜ KOMEDYENLER “RUH ÖKÜZÜM” OYUNUYLA AKSARAY’A GELİYOR

Güldür Güldür kadrosundan tanınan Tuğçe Karabayır ile Yetenek Sizsiniz finalisti Erkan Karadeniz’in oynadığı “Ruh Öküzüm” isimli tiyatro oyunu Aksaray Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinliği kapsamında tiyatro severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Erkan Karadeniz’in yazıp yönettiği ve bugüne kadar 100’den kez sahnelenen oyun, 2 Şubat Cuma akşamı saat 19:00’da ücretsiz olarak Aksaray Kültür Merkezi’nde sahne alacak.

Erkan Karadeniz ve Tuğçe Karabayır’ın muhteşem performansıyla Sahnelendiği, her salonda izleyenlerin büyük beğenisini toplayan ve kahkaha tufanı estiren “Ruh Öküzüm” isimli tiyatro oyunu güncel çekirdek aile yaşamına gerçekçi ve esprili bir dille yaklaşıyor.

Oyunun yazarı ve yönetmeni Erkan Karadeniz, oyunu şu sözlerle özetliyor: "Evlenmeden önce ‘Sen iste, adını bulutlardan gökyüzüne yazayım’ diyen erkek, nasıl oluyor da evlendikten sonra eşine ‘Haksız mıyım hacı abi?’ diyecek aşamaya gelebiliyor?

Sadık; her ne kadar eşini çok sevse de tipik bir Türk erkeği gibi özel günleri unutan, halı sahaya düşkün biridir. Fesleğen ’in ise tek bir isteği vardır. İlk göz göze geldikleri gün dahil tüm özel günlerin romantik bir şekilde kutlanması… Bunu tüm güzel ve özel günlerin tarihlerini evin her köşesine çerçeveletmesinden anlıyoruz.

Kadın-erkek ilişkileri üzerine tatlı bir komedi hikayesi olan ‘Ruh Öküzüm’ oyunu ile hem çok eğleneceksiniz hem de kendinizden çok şey bulacaksınız!” Erkan Karadeniz ve Tuğçe Karabayır’ın oynadığı ‘Ruh Öküzüm’ isimli yetişkin tiyatro oyununa 10 yaş altı çocuklar alınmayacak.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi tarafından organize edilerek cuma günü sahnelenecek olan tiyatro oyununa herkesi davet etti. Aksaray Belediyesi’nin kütür sanat etkinliklerinin artarak devam edeceği bilgisine yer verildi.