AK HEYETE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDEN TAM DESTEK

BAŞKAN DİNÇER; ‘’AKSARAY OSB’NİN TÜRKİYE’YE KATMA DEĞER KAZANDIRMASINDA İŞÇİ VE YATIRIMCILARIMIZIN EMEĞİ BÜYÜK’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer beraberindeki İl Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve Ak Parti il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti.

Aksaray’dan dünyaya ihracat yapan Kalde ve Aytaç makine fabrikasındaki yönetim kurulu üyeleri ve işçilerle buluşan Başkan Dinçer, Organize Sanayi Bölgesine yönelik yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yaptı. 50 metrelik yeni bulvar yolunun hizmete alınması ile ulaşımın kolaylaştığını belirten Başkan Dinçer mevcut yolda yapılan genişletme çalışması ile ilerde oluşabilecek trafik yoğunluklarının önüne geçtiklerini söyledi.

Aksaray Organize Sanayi Bölgesinin ülke ekonomisine katkı sağlamakta ciddi katkılarının olduğunu söyleyen Başkan Dinçer burada yatırımcıların ve işçilerin büyük emeklerinin olduğunu söyledi. Yatırımcılara ve işçilere teşekkür eden Başkan Dinçer, ilk dönemde olduğu gibi yeni dönemde de organize sanayi bölgesindeki gelişmeleri destekleyecek çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Şehrin her noktasında yapılan çalışmalara şahit olduklarını belirten işçiler Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e yeni dönem içinde talep ve önerilerde bulundular. İşçilerle uzun uzun sohbet eden Başkan Dinçer ve Ak Heyet işçilerden tam destek sözü aldılar.