BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, ODA BAŞKANLARI İLE İSTİŞAREDE BULUNDU

BAŞKAN DİNÇER “ŞEHRİMİZİ ORTAK AKILLA HEP BİRLİKTE YÖNETMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, seçim çalışmalarında sivil toplum kuruluş temsilcileri ve meslek çalışanlarıyla bir araya geliyor. Minibüsçüler Odası ve Fırıncılar Odasını ziyaret eden Belediye Başkanı Dinçer, ziyaret ettiği meslek odalarında istişareye ve ortak akla vurgu yapıyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer beraberindeki AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve parti teşkilat mensuplarıyla seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Seçim ziyareti sırasında sivil toplum kuruluşlarında meslek gruplarıyla görüşen Belediye Başkanı Dinçer, toplumun içinde dayanışma, ortak vizyon ve iş birliği gibi temel unsurların önemine değiniyor.

Minibüsçüler Umumi Servisçiler Odası Başkanı Veysel Öztürk, özel halk otobüsü esnaf ve şoförlerle buluşan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’da toplu taşıma hizmetleri ve halkın beklentisi konusunda görüş bildirdi. Kent içi toplu ulaşım konusunda Aksaray’ın çevre illerden çok daha ileri seviyede olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Dinçer, konuşmasının devamında; “Bizim yönetim anlayışımızda şeffaflık ve halk memnuniyeti her zaman ön planda. Ulaşım konusunda yol haritamızda hesap verebilirlik ve iş birliği ilkeleri bizim için öncelikli konular arasında yer alıyor. İnşa edeceğimiz projelerde, siz esnaf büyüklerim ve kardeşlerimin görüş ve talepleri bizim için çok kıymetli. Katılımcı bir yönetim anlayışıyla, her birimizin şehrimiz için birer sorumluluk taşıdığını unutmamız gerekiyor. Toplu taşıma sektöründe çalışan esnaf ve şoförlerimizden bu hassasiyeti göz ardı etmemelerini bekliyorum” şeklinde konuştu.

Esnaflarımız Bizim En Büyük Destekçilerimiz

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Minibüsçüler Odası ziyaretinden sonra Fırıncılar Lokantacılar Pastaneciler Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret etti. Oda Başkanı Halis Altınsoy ve meslek odasına kayıtlı esnaflarla toplantı yapan Belediye Başkanı Dinçer, “Bir şehri yönetmek sadece benim veya belediyemizin sorumluluğunda değil. Vatandaş olarak her birimizin bu süreçte etkin bir rol oynaması gerekiyor” dedi.

Belediye Başkanı Dinçer, toplantıda yaptığı konuşmada “Belediye başkanı olarak göreve geldiğim günden itibaren şehrimizin modern kent kimliğiyle daha yaşanabilir ve daha sürdürülebilir olması konusunda kararlı adımlar atıyoruz. Bu kararlı adımlarımızı yeni dönemde de devam ettireceğiz. Bizim en büyük destekçimiz halkımız ve esnaflarımız. Sizlerle birlikte, şehrimizi daha ileriye taşımak için buradayım. Hep birlikte başaracağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.