AKSARAY BELEDİYESİ KAR MESAİSİNE ERKEN BAŞLADI

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER: “TÜM BİRİMLERİMİZ VE EKİPMANLARIMIZLA KIŞA HAZIRIZ”

Aksaray genelinde sabahın erken saatlerinde başlayan kar yağışı ile beraber Aksaray Belediyesine bağlı ekipler, çalışma mesaisine erken başladı. Şehrin ana caddeleri başta olmak üzere vatandaşların yoğun olarak kullandığı kaldırımlar ekipler tarafından temizlendi.

Aksaray genelinde vatandaşlar güne kar yağışı ile uyandı. Sabahın erken saatlerinde başlayan kar yüksek kesimlerde etkili olurken şehir merkezini de beyaz örtüye bürüdü. Belediye ekipleri kar mesaisine erken başlayarak sabahın ilk ışıklarından itibaren ana cadde kaldırımlarında temizlik çalışması başlattı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, meteoroloji verilerine göre kar yağışı öncesinde gerekli tedbirlerin alındığını ve sabahın ilk saatlerinden itibaren herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ekiplerin erken saatlerde işbaşı yaptığını söyledi.

Aksaray Belediyesinin kış mevsimi öncesinde hazırlıklarını tamamlandığını hatırlatan Belediye Başkanı Dinçer, şehir yaşamını olumsuz etkileyebilecek faktörlerin ortadan kaldırıldığını sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Dinçer, belediye ait depolarda yeterli miktarda tuz ve solüsyon stokunun bulunduğu aktararak “Aldığımız önlemler vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği sağlamak için alınan tedbirlerdir. Kar yağışına karşın kar küreme, greyderlerimiz ve diğer iş makinalarımız kış mevsiminde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı teyakkuzda bekliyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Dinçer, Aksaray Belediyesine ait 444 55 68 çağrı merkezi hattı ile 0552 888 68 68 numaralı whatsapp hattının istek, taleplere karşı 7/24 kesintisiz hizmet verdiğini açıkladı.