BAŞKAN DİNÇER “ŞEHRİMİZ, HEPİMİZİN ORTAK MİRASIDIR”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Şehrimiz, bizlerin ortak mirasıdır. Bu mirası korumak ve daha da geliştirmek için buradayız” dedi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde çalışmalarına hız veren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Eski Sanayi Caddesi’ndeki esnaf ziyaretinin ardından Yapı ve Tesisat Malzemeleri Kooperatifi üyesi esnaflarıyla toplantıda bir araya geldi.

Eski Sanayi Caddesinde esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Dinçer, Otel Ahsaray’da gerçekleşen toplantıda Yapı ve Tesisat Malzemeleri Kooperatifi üyesi esnaflarıyla buluştu.

Yerel seçim hazırlıklarının hız kesmeden devam ettiğini açıklayan Belediye Başkanı Dinçer, konuşmasının devamında; “Birlikte hizmet etmek için ortak bir amacın peşinden koşmalıyız. Hepimizin ortak paydası Aksaray. Bu şehirde yaşayan her bireyin mutlu olması, huzur içinde yaşaması için birçok proje ve yatırımlarımız oldu. Yeni dönemde çalışmalarımız aynı hız ve tempoda devam edecek.

Sizlerin fikirleri, önerileri ve katkıları bizim için çok önemli. Hizmet yolculuğumuzda sizleri yanımızda görmek, bize güç katacak. Şehrimize en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz ve hizmet çıtamızı daha da yükselteceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, şehrimize birlikte hizmet etme çağrısı yapıyor, bu güzel şehri daha da güzelleştirmek için elbirliğiyle çalışmayı taahhüt ediyorum” şeklinde konuştu.