YUNUS EMRE MAHALLESİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI VE ORTA REFÜJ YAPILDI

BAŞKAN DİNÇER “ŞEHRİMİZİN HER NOKTASINDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Aksaray Belediyesi şehrin her noktasında altyapı ve sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye ekipleri tarafından Yunus Emre Mahallesi 125.cadde üzerinde 670 metre uzunluğunda 8 metre gidiş 8 metre geliş olmak üzere 16 metre genişliğinde yeni yol çalışması ve kavşak düzenlemesi yapıldı.

Belediye ekipleri, kavşak ve orta refüj için 1200 metre bordür, 300 metre kare parke kullandılar.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediye olarak şehrin birçok noktasında yol açma, altyapı ve sıcak asfalt çalışması yapıldığını belirterek “ 2019 yılı programımız kapsamında şehrin birçok bölgesinde çalışma yapıyoruz. Yunus Emre Mahallemizde yeni yol açtık. Yolumuz gidiş geliş 16 metre genişliğinde 670 metre uzunluğunda. Ayrıca orta refüj ve kavşakta yapıldı. Sıcak asfaltımız atıldı. Çevre düzenlemelerimiz devam ediyor. İnşallah öncelik sırasına göre şehrimizin birçok yerinde çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Öte yandan Atatürk Bulvarı üzerinde Kurtuluş kavşağından Coğlakı kavşağına kadar olan bölümde yol genişletme çalışmaları yapılacak.

Tacin mahallesi 102. Cadde Gençlik Merkezi önünde de kavşak çalışması yapılarak hizmete açılacak.