TOPLU KULLANIM ALANLARI PERİYODİK OLARAK TEMİZLENİYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’TÜM CAMİLERİMİZİN TEMİZLİĞİNİ ÜSTLENDİK’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in göreve gelmesi ile kurduğu Cami temizleme ekibi 48 mahalledeki tüm camilerde rutin temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Aksaray Belediyesine bağlı ekipler, vatandaşların temiz ve ferah ortamlarda ibadetlerini yapabilmeleri için camileri belirli periyotlarda temizliyor.

Vatandaşların daha temiz ve huzurlu bir şekilde ibadet yapması için çalışma yürüten Aksaray Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan cami temizleme ekibi ile şehirdeki tüm camilerin iç ve dış mekanların da temizlik çalışması yapıyor.

Temizlik çalışması, cami halıları başta olmak üzere ahşap yüzeyler ile cami dışındaki abdesthaneler de sürüyor. Yapılan temizliklerle hem cami cemaatine temiz bir ortamda ibadet etme imkânı sağlanmış oluyor hem de din görevlilerinin işlerini kolaylaştırıyor.

Cami temizleme çalışmaları ile vatandaşlardan takdir toplayan Belediye Başkanı Evren Dinçer, "Camilerimizin temiz olmasını önemsiyoruz" diyerek, camilerin düzenli olarak temizlendiğini bildirildi.