MİLLET BAHÇELERİNDE SONBAHAR GÜZELLİĞİ

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ŞEHRİMİZİN HER MEVSİMDE KENDİNE ÖZGÜ GÜZELLİKLERİ VAR’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in girişimleri ile hayata geçirilen Millet Bahçeleri sonbahar renklerine büründü. Millet Bahçelerinin güzel görüntüsü sosyal medya hesaplarında dolaşıma girdi.

Sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen başta Millet Bahçeleri olmak üzere park ve yeşil alanlarda Aksaray Belediyesi tarafından toprakla buluşturulan ağaçlar renk değiştirmeye başladı. Ağaçların ve yeşil alanların renk değişimleri kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Aksaray Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kalanlar Millet Bahçesi, Zafer Millet Bahçesi ve Fatih Millet Bahçesindeki 30 farklı türden ağaç toprakla buluşturulmuştu. Yetişmiş ağaçların dikildiği millet bahçelerine yapılan ağaçlandırma çalışmaları sayesinde kişi başına düşen yeşil alan varlığı yüzde 25 oranında artış sağlanmıştı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Yeniden yeşil Aksaray sloganı ile yaptığı ağaçlandırma çalışmaları yaklaşık 4.5 yıl içerisinde olumlu sonuçlar verdi. Aksaray Belediyesinin yaptığı yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmaları dikkatinden kaçmayan vatandaşlar park bahçe ve millet bahçelerinde çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşarak Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür ettiler.

Ağaçlandırma çalışmaları noktasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Yeniden Yeşil Aksaray hedefinde başarılı olmak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Başkan Dinçer Aksaray’ın her mevsimde kendine özgü güzelliklerinin olduğuna vurgu yaptı.