VALİ ALİ MANTI VE EMNİYET MÜDÜRÜ KARABAĞ, BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Aksaray Valisi Ali Mantı ve İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ 31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçiminde Aksaray belediye başkanı seçilen ve görevine başlayan belediye başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.

Vali Ali Mantı ve il emniyet müdürü Ali Karabağ’ı makamında ağırlayan başkan Dinçer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Vali Ali Mantı, belediye başkanı Evren Dinçer’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak kendisini tebrik etti.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette vali Ali Mantı ve başkan Dinçer, yeni dönemde belediyenin hizmet ve projeleri hakkında karşılıklı görüş  alışverişinde bulundu.