GENÇLERDEN BELEDİYE ÇALIŞMALARINA TAM DESTEK

ÖĞRENCİLER; ‘’GELECEĞİMİZ İÇİN ÇALIŞAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ’’

Aksaray Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Aksaray Belediyesi ekipleri ile birlikte Kireçlik bölgesinde bulunan ormanlık alanda gönüllü temizlik çalışması gerçekleştirdiler.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında çevre temizliği gerçekleştiren Aksaray Üniversitesi öğrencileri, Aksaray Belediyesi tarafından oluşturulan yeşil alanlarda temizlik çalışmaları yaptılar. Çevre hassasiyeti ile birbirinden farklı projeler üreten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, çöplerin doğaya zarar vermemesi ve atık ayrıştırma merkezi, katı atık depolama ve bertaraf tesisi gibi tesisler kurarak atıkların ekonomiye kazandırılması yönünde çalışmalar yapmıştı. Aksaray Üniversitesi öğrencilerinin de topladıkları çöpler belediye ekiplerince sınıflandırılarak, geri dönüşüme kazandırılmak üzere ilgili tesislere gönderildi.

Sıfır Atık projesi kapsamında hayata geçirdiği projelerden dolayı Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür eden öğrenciler, Başkan Dinçer’in yenilikçi projelerini çok faydalı bulduklarını ifade ettiler. Öğrenciler, geleceğe temiz bir doğa bırakmak için çalışan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in projelerinin faydalı olduğunu söylediler.