BAŞKAN DİNÇER; “SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Göreve gelirken söz verdikleri ve yapmak istedikleri projelerin tamamına yakınını hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Dinçer Aksaraylılara en iyi hizmeti sunabilmek için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

Aksaray belediyesi Dr. Evren Dinçer 5. yıla yaklaşan görev süresi boyunca şehre kazandırdıkları eser ve hizmetlerle Aksaray’a adeta altın çağını yaşattı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in kazandırdığı dev projeleri, güzel parkları, yeşil alanları, sosyal tesisleri, hizmet binaları, tarımsal girişimleri, eğitim, kültür ve sanat çalışmaları ile 7’den 70’e tüm Aksaraylıların huzurlu ve konforlu bir yaşam sürdüğü, modern ve çağdaş bir şehir inşa etti.

Belediye olarak çok önemli işler yaptıklarını söyleyen Başkan Dinçer, toplumun her kesimine hitap eden, gönüllere dokunan projeler yapıyoruz. Aksaray’ın her bir noktasında büyük projelerimiz yükseliyor.  Şehirde büyük değişim ve gelişim yaşandığına dikkat çeken Başkan Dinçer sözlerine şöyle devam etti.

“Şöyle durup bir geçmişe baktığımızda, tüm zorluklara rağmen 31 Mart 2019 tarihinde sözünü verdiğimiz hizmetlerin tamamına yakınını hayata geçirdiğimizi görüyoruz. Bunun yanı sıra seçim vaatlerimiz içerisinde yer almayan birçok eser ve hizmeti de Aksaray’ımıza kazandırdık. Yaptığımız hizmetlerin hepsi, gelecekte yapacağımız hizmetlerin birer teminatıdır. Tüm bu hizmetleri ortak akıl ile halkımız ile istişare içerisinde hayata geçirdik.  Aksaray halkının desteği arkamızda olduğu sürece şehrimizi daha güzel bir geleceğe taşımak ve geliştirmek için hizmet üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, göreve geldiği 2019 yılından bu yana geçen zamanda Aksaray’ın uzun vadeli vizyonu değişmek için çok önemli adımlar attı. Şehir genelinde altyapı hizmetleri, ulaşım, çevre koruma, eğitim, sağlık, kültür ve pek çok alanda radikal kararlar alarak önemli projeleri başlatan Belediye Başkanı Dinçer, hizmetleri hayata geçirirken şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkesinden hiçbir zaman taviz vermedi. Aksaray’ın bugünlerine ve yarınlarına büyük kazanımlar sağladı.