BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER GECENİN İLERLEYEN SAATLERİNE KADAR YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARI YERİNDE NCELEDİ

BAŞKAN DİNÇER; ‘’GÜNÜN HER SAATİNDE ÇALIŞMALARIMIZIN TAKİPÇİSİYİZ’’

Göreve geldiği günden bugüne hem sahadaki hem masadaki Belediye çalışmalarını bizzat takip eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, gecenin ilerleyen saatlerine rağmen Alparslan Türkeş Bulvarında ve Kalealtı Caddesinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Aksaray Belediyesine bağlı ekipler mahalle sakinlerinin, esnafların ve muhtarların talepleri doğrultusunda Alparslan Türkeş Bulvarında gerçekleştirilen yol genişletme ve orta refüj düzenleme çalışması başlatmıştı. Trafik yoğunluğu oluşturmamak ve vatandaşlara güvenli ulaşım imkânı sunmak için başlatılan çalışmalar neticesinde yan yol girişleri yapılarak sıcak asfalt serimlerine devam ediliyor. Çalışmalarda aksaklıkların yaşanmaması adına sahada yürütülen tüm çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 20 araç ve 150 personelle yürütülen çalışmaları gecenin ilerleyen saatlerinde incelemelerde bulunarak personellere kolaylıklar diledi.

Alparslan Türkeş Bulvarında gerçekleştirilen çalışmaların ardından Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerinin, Kentsel Dönüşüm alanı sınırları içinde kalan çarşı merkez mahallelerin içme suyu temini sağlayan ana isale hattını başka bir alana taşıyarak deplase çalışmalarının yapıldığı alanda da incelemelerde bulundu. Burada da yürütülen çalışmalar hakkında da yetkililerden bilgi alan Başkan Dinçer, çalışmaları yürüten ekiplerle sohbet etti.

Sahada yürütülen tüm çalışmaların gece gündüze demeden takipçisi olduklarını belirten Başkan Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına kaliteli ve güvenli belediyecilik hizmeti vermek için zaman mefhumu olmaksızın çalışıyoruz. Amacımız zamanında hızlı ve kesintisiz hizmet vermektir. Vatandaşlarımız müsterih olsun sahadaki tüm çalışmaların takipçisiyiz. En kısa sürede çalışmaların neticelenmesi için çalışıyoruz’’ Dedi.