ZAFER MİLLET BAHÇESİ AÇILIYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER ZAFER MİLLET BAHÇESİNİN AÇILIŞINA TÜM VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’da hayata geçirdiği bir millet bahçesinin daha açılışını gerçekleştiriyor.

Zafer Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Zafer Millet Bahçesi’nin açılış töreni 18 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek. Aksaray’da her zaman ilkleri gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin ilk Millet Bahçesi olan Fatih Millet Bahçesini geçtiğimiz yıllarda tamamlayarak açılışını gerçekleştirmişti. 10 bin 300 metrekarelik alanda da zafer millet bahçesini hayata geçiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Zafer Millet Bahçesinin de sevilerek kullanılacak bir sosyal donatı alanı olacağını söyledi.

Tüm vatandaşları açılış törenine davet eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Zafer Millet Bahçesi içerisinde halı saha, basketbol sahası, yürüyüş yolları, yeni nesil spor aletleri, yeni nesil oyun grupları, yeşil alanlar ve kamelyalara yer verildiğini söyledi.

Belediye Başkanı Dinçer açılış törenine davet ettiği açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;  “Millet Bahçeleri genellikle şehirlerde halkın dinlenmesi, spor yapması, doğayla iç içe olması ve sosyal etkileşimde bulunması için oluşturulan geniş açık alanlardır. Bu tür parklar genellikle çeşitli aktivitelere ve dinlenmeye uygun alanlar sunar.

Zafer Millet Bahçemizle birlikte şehrimize yeni bir sosyal alan daha oluşturduk. Vatandaşlarımıza doğayla iç içe olma fırsatı sunan Millet Bahçemizde oyun alanlarından dinlenme alanına kadar her detaya yer verdik. İl Protokol üyelerimizin, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizin basın mensuplarımızın ve vatandaşlarımızın katılımı ile yapacağımız açılış törenimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.