AKSARAYLI ŞAİR-YAZAR İLHAN PATIR BAŞKAN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

Ankara Aksaraylılar Derneği  Genel Sekreteri Şair-Yazar İlhan Patır, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.

Aksaraylı Şair ve Yazar İlhan Patır kendisinin de davetli olduğu ‘Aksaray Kitap Günleri’ni organize eden Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e böylesine güzel ve anlamlı bir organizasyona imza attığı için Teşekkür etti.

Şair ve Yazar İlhan Patır, ziyaretinin anısı olarak Başkan Dinçer’e “Ağlara Takılan Deniz” adlı kitabını hediye etti.

Aynı zamanda Ankara’da faaliyet gösteren Ankara Aksaraylılar Derneğinin Genel Sekreterlik görevini yürüten Şair ve Yazar İlhan Patır. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i 2 Kasım 2019 tarihinde Ankara’da düzenlenecek olan Dayanışma Gecesi programına davet etti.

Başkan Dinçer’de Şair-Yazar İlhan Patır’a nazik ziyareti ve davetinden dolayı Teşekkür ederek, Eğri Minarenin maketini hediye etti.