MHP HEYETİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E ZİYARET

BAŞKAN DİNÇER; ‘’TÜRKİYE YÜZYILI HEDEFİMİZİ HEP BİRLİKTE GERÇEKELŞTİRECEĞİZ’’

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş beraberindeki heyetle birlikte Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Aksaray Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, nezaket ziyaretinde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş’a İlçe Başkanı İrfan Çıtak’a, Kadın Kolları Başkanı Nermin Fidan’a, Ülkü Ocakları Başkanı Muhsin Arslan’a ve beraberindeki heyete hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’da yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları hakkında verdiği bilgide yakın zamanda açılışı yapılan şehitlik müzesi, katı atık depolama tesisi, GES projeleri, kitap konakları, kadın aktivite merkezleri gibi projelerin kullanım durumlarını ve şehre kazanımlarını anlattı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in nazik misafirperverliğinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren MHP Heyeti, Başkan Dinçer’e teşekkür ederek başarılarının devamını dilediler.