5. KİTAP GÜNLERİ 14 – 22 EKİM TARİHLERİ ARASINDA KAPILARINI ZİYARETÇİLERE AÇIYOR

BAŞKAN DİNÇER; “TÜM KİTAPSEVERLERİ BU KÜLTÜR ŞÖLENİNE KATILMAYA DAVET EDİYORUM”

Aksaray Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği Kitap Günleri’nin 5’incisi, bu yıl 14-22 Ekim tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açıyor.

Pazar pazarı içerisinde 9 gün sürecek etkinlikte Türkiye’nin önde gelen yayınevleri stant açacak. Kitapseverlerinde merakla beklediği kitap günlerinde ünlü yazarlar okurlarıyla buluşacak.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, kitap günleri etkinliğinin yapılacağı pazar pazarı fuar alanında hazırlıkların başladığını duyurdu. Belediye Başkanı Dinçer, Kitap Günlerinin 14 Ekim’de başlayacağı, resmi açılışın ise 16 Ekim Pazartesi günü yapılacağı bilgisini paylaştı.

Belediye Başkanı Dinçer, Kitap Günleri ile ilgili yaptığı açıklamada, “Belediyemizin sosyal ve kültürel etkinlikleri arasında yer alan ve bu yıl 5’incisini düzenleyecek olduğumuz kitap günlerine ilginin bu yıl da yoğun olmasını bekliyoruz.

Kitap Günleri 14-22 Ekim tarihleri arasında Pazar Pazarı fuar alanında 9 gün sürecek. Ülkemizin önde gelen seçkin 95 yayınevi fuarımızda stant açacak. 29 yerli ve ulusal yazarlar okurlarıyla buluşarak söyleşiler gerçekleştirecek.

Kitap Günlerimizde, her gün farklı yazarlar söyleşide bulunacak. Yazar buluşmaları, imza günleri de olacak. Kitap Günlerinin dolu dolu geçmesi için çocuk tiyatro gösterileri, çocuklarımıza özel etkinlikler ve aktiviteler hazırladık. Başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm kitapseverleri bu kültür şölenine katılmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Heyecanla beklenen Kitap Günlerinde çeşitli yazarlar, sanatçılar, paneller, imza günleri ve atölye çalışmaları ile kitapseverlere unutulmaz bir deneyim sunacak. Ayrıca, kitap günlerine gelen herkes yeni kitaplar keşfetme ve bu kitapları yazarlarından imzalatma fırsatı da bulacak.