BAŞKAN DİNÇER YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASININDA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASI AKSARAY’IN GELECEKTEKİ YENİ MERKEZLERİNDEN BİRİ OLACAK

Göreve geldiği günden bugüne kadar şehrin birçok noktasına yenilikçi projeler kazandıran Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yapımı devam eden çalışmaları da titizlikle takip ediyor.

Başkan Dinçer, saha incelemeleri kapsamında yeni Belediye Hizmet Binasında gerçekleşen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Aralıksız süren yeni hizmet binası inşaatında İdari binanın betonarmesi tamamlandı. Hizmet binasının inşaatı yüzde 80 seviyelerine ulaşırken, duvar, iç teşrifat ve elektrik işleri de yüzde 50 oranında tamamlandı.

Kullanım ömrünü dolduran, elli yıldır şehrimize hizmet eden mevcut belediye binamızı en kısa zamanda yeni yerine taşıyacağız, diyen Başkan Dinçer sözlerine şöyle devam etti. “Seçim vaatlerimizden biri olan, şehrimiz için kaçınılmaz bir ihtiyaç haline gelen yeni belediye hizmet binası sürecinde sona doğru yaklaşıyoruz. Aksaray bölgesinde en hızlı büyüyen şehirler arasında buna paralel olarak nüfusumuz hızla artıyor.

Konum itibariyle planlı büyümenin önünü açacak, trafik yoğunluğunu azaltacak olan yeni belediye hizmet binamız tamamlandığında hizmet kalitemizi daha da artıracak. Modern mimari yapısı, kullanışlı otoparkı ve yeşil alanlarıyla 66 bin metrekarelik yerleşkede hizmet verecek olan yeni hizmet binası şehrin bugününe ve yarınına hizmet edecek inşallah Aksaray’a önemli bir proje daha kazandırmış olacağız” dedi.

Her türlü detayın düşünüldüğü yeni Belediye binasının Aksaray’ın gelecekteki yeni merkezlerinden biri olması ön görülüyor.

31 bin 816 metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek 4 katlı olarak inşa edilen proje modern mimarisi, tasarımı ve yeşil alanlarıyla Aksaray’a çok yakışacak.