CUMA NAMAZI SONRASI CAMİ CEMAATİ VE ESNAFLA SOHBET ETTİ

BAŞKAN DİNÇER VATANDAŞLARLA İÇ İÇE ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN DİNÇER; “ŞEHRİMİZ İÇİN ORTAK AKIL ANLAYIŞIYLA HALKIMIZLA İSTİŞARE EDEREK ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Dinçer Cuma namazı sonrası Eskicioğlu Cami cemaati ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Dinçer daha sonra Büyük Bölcek caddesinde faaliyet gösteren esnafı da işyerlerinde ziyaret etti.

Başkan Dinçer sık sık esnafların talep ve önerilerini yerinde dinlemeye devam ediyor. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden, onların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Dinçer esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.

Çeşitli programlar ve düzenlediği esnaf ziyaretleriyle halkın arasında yer almaya devam eden Başkan Dinçer, esnafları ziyaret ederek hem sohbet etti hem de talepleri dinledi.

Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Dinçer, Aksaray’da yapılan çalışmalarla büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini söyledi. Esnafların istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Dinçer, alışveriş yapan halkla da sohbet etti.

İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Başkan Dinçer, Aksaray Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında esnafa bilgi verdi.

Belediye hizmetlerini samimi bir sohbet havasında esnaflara anlatan Dinçer, “Belediyemizin yaptığı çalışmaları esnafımızla paylaştık. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Yaptığımız hizmetleri esnaflarımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan Aksaray’ımıza hep birlikte katkı sunuyoruz. Çalışmalarımız artarak devam edecektir” şeklinde konuştu.

Dinçer’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise, “Belediye Başkanımızı dükkânlarımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Onunla konuşmak, talep ve sorunları kendisine iletme fırsatı buluyoruz. Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler.

Halkla sürekli iç içe olan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e yoğun ilgi gösteren vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirdiler.