BAŞKAN DİNÇER YENİ MAHALLE SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER “ŞEHRİMİZİN HER KÖŞESİNE HİZMET GÖTÜRÜYORUZ”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Yeni Mahalle’de gerçekleşen Mahalle Meclis buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye Başkanı Dinçer, mahalle sakinleri tek tek dinledi ve “Mahalle ayrımı gözetmeden, ilk günkü aşkla çalışıyor ve şehrimizin her köşesine hizmet götürmeye devam ediyoruz” dedi.

Aksaray Belediyesinin birçok mahallede başlattığı Mahalle Meclis Buluşmaları Yeni Mahallede gerçekleşti. Yeni Mahalle Mahalle Konağı bahçesinde organize edilen mahalle meclis buluşmasına Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile beraber mahalle muhtarı, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve mahalle halkı katıldı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Yeni Mahalle’ye kazandırılan hizmetleri sıraladı ve mahalle sakinlerin görüş ve önerilerini dinledi. Başkan Dinçer, “Bizler görev süremiz boyunca mahalle ayrımı gözetmeden her bölgenin acil ihtiyaçlarını tespit ederek büyük bir özveriyle çalıştık ve çalışıyoruz. Şehrimizin gelişimi noktasında muhtarlarımızla sık sık bir araya geldik ve muhtarlarımız çözüm ortağımız oldu. Mahalle muhtarlarımız ile zaten sürekli istişare halindeyiz.

Yeni Mahallemize ulaşımın daha konforlu olması için yeni yollar yaptık. Kanalizasyon altyapısı olmayan noktalara kanalizasyon hattı inşa ettik. Mahallemizin doğalgaz talebi vardı, hamd olsun bu talebi de karşıladık” dedi.

Mahalle sakinleri, kanalizasyon, doğalgaz ve asfalt çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Dinçer’e teşekkür etti. Mahalleli çocuklar ise mahallerine halı saha talebinde bulundular.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehirdeki ilk mahalle konağının Yeni Mahalle’ye yapıldığını hatırlatarak “Şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” mesajı verdi. Mahalle muhtarlık ofisini ziyaret eden Başkan Dinçer, Mahalle muhtarıyla görüşme gerçekleştirdi.

Mahalle Meclis toplantısından sonra çocuklara dondurma ve tatlı ikramı yapılırken Aksaray Belediyesi mobil kuaför hizmeti mahalleliye ücretsiz hizmet verdi. Yerli ve milli aracımız TOGG mahallede büyük ilgiyle karşılandı. "Anadolu kırmızısı" otomobili merakla inceleyen mahalle sakinleri, TOGG ile hatıra fotoğrafı çektirdi.