50 METRELİK BULVARDA ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI BİRÇOK NOKTADA SICAK ASFALT SERİMİ SÜRÜYOR

BAŞKAN DİNÇER; “ŞEHRİMİZİN YOL AĞI KALİTESİNİ ARTIRIYORUZ”

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer birçok noktada asfalt çalışması başlattıklarını ulaşım ağına eklenen yeni yol ve 50 metrelik bulvar ile şehir içi ulaşımın daha konforlu ve rahat hale geldiğine vurgu yaptı.

Modern ve daha kullanışlı bir yol ağı için çalışmalarını sürdüren Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 50 metrelik Bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı, yol çizgi çalışması başlattı. Bunun yanı sıra şehrin birçok noktasında asfalt serimi gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yenimahalle, Dere Mahallesi, Latif Emekli Caddesinde sıcak asfalt çalışmasını sürdürüyor.

“Şehrimizin yol ağı kalitesini arttırıyoruz” diyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Şehrimizi güzelleştirmek şehrimizin altyapısını ve üstyapısını daha kullanabilir ve konforlu bir noktaya getirmek için ihtiyaç olan mahallelerimize, sokaklarımıza ve caddelerimize hizmet götürmeye gayret gösteriyoruz.

Şehrimizin ulaşım ağı için çok önemli olan 50 metrelik Bulvarda ekiplerimiz sıcak asfalt çalışmasını tamamladı. Yol çizgi çalışmaları devam ediyor. Yenimahalle, Dere mahallesi, Latif Emekli Caddesinde sıcak asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz Vatandaşlarımızdan, muhtarlarımızdan gelen asfalt talepleri anında ilgili birimlerimize ulaşıyor ve programa alınıyor. Vatandaşlarımızı daha konforlu ulaşıma kavuşturmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Program dâhilinde çalışmalarımız sürecek. Şehrimiz için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Dinçer’in modern kent anlayışına uygun çalışmaları takdir topluyor. Modern fiziki altyapıyı oluşturmak ve vatandaşların yaşam kalitesine katkı sağlamak amacıyla sıcak asfalt çalışmalarının şehrin muhtelif yerlerinde devam edeceği bildirildi.

Aksaray Belediyesi yeni yol ağları ile kent içi trafik yoğunluğunu azaltırken alternatif güzergahlar yaparak her geçen gün büyüyen Aksaray’ın geleceğine yatırım yapıyor.