“DOĞA, HUZUR, PİKNİK VE EĞLENCE BİRARADA”

HASAN DAĞI PİKNİK VE MESİRE ALANI HİZMETE AÇILIYOR

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Şehrimizde isteyen herkesin rahatlıkla gelebileceği, doğa ile baş başa kalıp huzur bulacağı piknik ve eğlencenin bir arada sunulduğu Hasan Dağı Piknik ve Mesire alanını hizmete açıyoruz” dedi.

Aksaray Belediyesi tarafından işlevselliği artırılarak tamamen yenilenen Hasandağı piknik ve mesire alanında çalışmalar tamamlandı. Aksaray’ın en gözde piknik ve mesire alanları arasında gösterilen Hasandağı piknik ve mesire alanı 13 Ağustos Pazar günü saat 17.00’da açılıyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, açılış öncesinde yaptığı açıklamada “Yeni bir projemizi daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Dinçer, Aksaray’ın en büyük piknik ve mesire alanı olma özelliğine sahip Hasandağı piknik ve mesire alanının nezih bir görünüm kazandığını bildirdi.

Hasan Dağı’nın eşsiz manzarası ile bütünleşen mesire alanında piknik yapmaya gelen vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda düzenleme yapıldığını aktaran Başkan Dinçer, “Doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımız için ideal bir doğal alan oluşturduk. Projemiz içerisinde piknik ve mesire alanlarının yanında kafeterya, halı saha, karavan park ve çocuk oyun grupları bulunuyor.

Şehrin yoğun temposundan uzaklaşarak dinlenmek isteyen vatandaşlarımız aileleriyle burada keyifli vakit geçirebilecekler. Piknik ve Mesire alanımızı pazar günü açıyoruz. Açılışa tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” şeklinde konuştu.