KADIN AKTİVİTE MERKEZLERİ YAZ SEZONUNDA DA İLGİ ODAĞI

BAŞKAN DİNÇER; “KADIN AKTİVİTE MERKEZLERİMİZDE EMEK VE GÖZ NURU İLMEK İLMEK İŞLENİYOR”

Aksaray Belediyesi Kadın Aktivite Merkezleri yaz döneminde de başta Aksaraylı bayanlar olmak üzere her yaş grubuna yönelik düzenlenen kurslarla 7’den 77’ye herkesin ilgi odağı oldu. Hanımların sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere yöneltmenin yanı sıra ev ekonomilerine de katkı sağladıkları aktivite merkezleri, yaz boyunca birçok etkinlik ve kurslara da ev sahipliği yapıyor.

Çok yönlü hizmet veren Aksaray Belediyesi Kadın Aktivite Merkezleri mesleki eğitimlerin yanı sıra merkezleri içerisinde bulunan havuz ve spor salonlarında step, aerobik, plates, fitness seansları ile kadınlara spor yapma imkânı da sunuluyor.

Kadın Aktive Merkezlerinin sosyal, sportif, kültürel, mesleki anlamda gereksinim duyulan donatılara sahip olduğunu kaydeden Başkan Dinçer şunları söyledi. “Birçok mahallemizde hanımlarımızın hizmetinde olan kadın aktivite merkezlerimiz hanımlar tarafından çok seviliyor. Emeğin, göz nurunun ilmek ilmek işlenip değer bulduğu kadın aktivite merkezlerimiz kadınlarımızın boş vakitlerini değerlendirme, meslek ve beceri kazanma noktasında önem arz ediyor” dedi.

Aksaray’da birçok mahallede faaliyet gösteren ve Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerinden olan ve sosyal, sportif, kültürel, mesleki anlamda gereksinim duyulan donatılara sahip kadın aktivite merkezlerinde her yıl binlerce kadın istifade ediyor.