HASAN DAĞI MESİRE ALANI MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA BAŞLADI

BAŞKAN DİNÇER; "HASAN DAĞI MESİRE ALANIMIZ AÇILIŞA HAZIR"

Aksaray Belediyesi tarafından yeniden revize edilerek daha nezih bir görünüm kazandırılarak işlevselliği artırılan Hasandağı piknik ve mesire alanı yeni yüzüyle misafirlerini ağırlamaya başladı.

Vatandaşların aileleri ile birlikte piknik yapabilecekleri, doğa ile iç içe olan Hasandağı piknik ve mesire alanında çalışmalar tamamlandı.

Aksaray’ın simge coğrafi noktalarından biri olan Hasan dağı piknikçilerin bu yazda en sık uğrak noktalarından biri olmaya aday. Doğal güzelliklerinin yanı sıra sosyal donatı alanlarında yapılan yenileme çalışmalarıyla nezih bir alana kavuşan Hasandağı piknik ve mesire alanı kafeterya, halı saha, karavan park ve çocuk oyun alanlarıyla 7’den 77’ye misafirlerini ağırlamaya başladı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, mesire alanında tamamlanan çalışmaların ardından şunları söyledi. “Şehrimizin doğal güzelliklerinden en iyi şekilde istifade etmek için yeniden revize ettiğimiz Hasandağı piknik ve mesire alanında yaptığımız yenileme çalışmalarımız sona erdi.

Güzel bir görünüm kazandırdığımız ve işlevselliğini artırdığımız bu alanda hemşerilerimiz Hasan Dağı’nın serin havasında yeşillikler içerisinde aileleri ile birlikte hoş vakit geçirebilecekler. İnşallah yaptığımız bu iyileştirme çalışmalarının ardından vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve temiz ortamlarda pikniklerini gönül rahatlığı ile yapmalarına olanak sağlayacağız” dedi.

Aksaray Belediyesi Hasandağı piknik ve mesire alanın yenilenen yüzüyle herkesin rahatlıkla gelebileceği bir ortamda misafirlerini ağırlamayı bekliyor.