SICAKTAN BUNALAN BELEDİYE İŞÇİLERİNİN İMDADINA İTFAİYE EKİPLERİ YETİŞTİ

Aksaray İtfaiyesi 41 derecede sıcaklıkta parkta çalışan personele havadan su sıktı; ortaya renkli görüntüler çıktı.

Ülke genelinde hava sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi özellikle açık alanda çalışan işçilere zor anlar yaşatıyor.

Aksaray’da sıcak ve bunaltıcı hava koşulları altında termometrelerin 41 derece gösterdiği sıcaklıkta Kılıçaslan Parkı’nda çalışan belediye personelleri, görevden dönen itfaiye aracını görünce “Bizde yanıyoruz, bizi de söndürün…” diyerek itfaiyeden yardım istediler.

Personellerin bu isteğini geri çevirmeyen itfaiye ekipleri, çalışan personellerin üzerine havadan su sıktı. Suyla birlikte serinleyen personellerin keyifli halleri kameralara yansıdı.

İtfaiye ekipleri, o esnada halı sahada top oynayan çocukların isteği üzerine tazyikli suyu halı sahaya çevirdi. Çocuklar, serin suyun altında eğlenceli anlar yaşadı. Çocukların sevinci görülmeye değerdi.

Sıcak havanın İç Anadolu Bölgesi’nde perşembe gününe kadar devam edeceği öğrenildi.