AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU VE BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER KADIN AKTİVİTE MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU VE BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER KADIN AKTİVİTE MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

AYDOĞDU; “KADIN AKTİVİTE MERKEZLERİ KADINLARIMIZA DEĞER KATIYOR”

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu ile birlikte Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezi’ni ziyaret ederek, kadın kursiyerler ve çocuklarla bir araya geldi. Ziyarete, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ile Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav da eşlik etti.
Kadınların hayatın her alanında yer alması ve fırsat eşitliğinin sağlanmasının önemine değinen Milletvekili Aydoğdu, Kadın Aktivite Merkezleri’nin Aksaraylı hanımlara katma değer kattığını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti; “Evren Başkanımın toplumun her kesmine hitap eden projelerini gıptayla izliyorum.
Kadın Aktivite Merkezlerimizde bunlardan birisi kadınlarımızın burada yeteneklerini sergileyip ev ekonomilerine katkı sağlamaları her şeyden önce verimli zaman geçirmeleri son derece önemli bu bağlamda yaptığı bu hizmetlerden dolayı Başkanımıza şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

TOKİ bölgesinde yer alan Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezinde kursiyerlerin çalışmalarını yakından inceleyen Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, burada yaptığı konuşmada “Kadınların sosyal, sportif, kültürel ve mesleki alanlarda kendilerini geliştirebilecekleri imkânlar sunan Kadın Aktivite Merkezlerimiz kadınların güçlenmesi ve toplumsal hayatta aktif rol almasında önemli rol oynuyor. Kadınların güçlenmesi ve toplumsal hayatta daha aktif rol alması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.