AKSARAY BELEDİYESİ ÇOCUK AKTİVİTE MERKEZİ’NDE YAZ KURSLARI BAŞLIYOR

BAŞKAN DİNÇER, “ÇOCUKLARIMIZIN YAZ TATİLİ DOLU DOLU GEÇECEK”

Aksaray Belediyesi Çocuk Aktivite Merkezinde yaz kursları başlıyor. 4-14 yaş grubunda her çocuğun katılabileceği yaz kurslarına kayıtlar daha ilk günlerinde doluluk seviyesine ulaştı.

ParkSite Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan Aksaray Belediyesi Çocuk Aktivite Merkezi her yaz döneminde başlattığı etkinliklere bu yıl ‘Yaz Kursları’ adı altında sürdürüyor. Çeşitli etkinlik ve aktivitelerin yapılacağı yaz kurslarında, çocuklar için her yaş grubuna uygun atölye etkinlikleri gerçekleşecek.

Aksaray Belediyesi Çocuk Aktivite Merkezi’nde 8 hafta boyunca sürecek yaz kurslarında, çocuklar sosyalleşirken eğlenip, öğrenebilecek ve yeteneklerini keşfedecekler.

Çocuk Aktivite Merkezi bünyesinde 4-14 yaş grubu arasındaki çocuklara atölye etkinlikleri, drama, gitar, akıl ve zeka oyunları, santraç, taş boyama, tiyatro, resim, robotik kodlama ve çocuk punchı branşında eğitimler verilecek.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Çocuk Aktivite Merkezi’nde bünyesinde açılacak kurslarla çocukların yaz tatilini dolu dolu geçirmelerine olanak sağlandığını belirtti. Belediye Başkanı Dinçer, çocuklar için de müjdeyi verdi. 2023 yılı yatırım programına alınan Çocuk Aktivite Merkezi projesinin Fatih Mahallesi’nde hayata geçeceğini bildirdi.