BAŞKAN DİNÇER ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

BAŞKAN DİNÇER; ‘’GENÇLERİMİZİN HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA ULAŞMALARINI ÜMİT EDİYORUM’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek öğrencilere başarılar diledi.

Üniversite hayali kuran gençlerin gireceği YKS sınavı, üç oturum şeklinde 17-18 Haziran 2023 tarihlerinde düzenlenecek. 17 Haziran Cumartesi günü yapılacak TYT oturumu, saat 10.15'te başlayacak ve 13.00'te sona erecek. 18 Haziran Pazar günü düzenlenecek AYT oturumu, saat 10.15'te başlayacak ve 13.15'te bitecek.

Yıl boyunca öğrencilerin sınava hazırlık döneminde yanlarında olan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yayınladığı mesajda Aksaray Belediyesi olarak hayata geçirdikleri projelere yer verdi.

Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacı ile Aksaray’da daha önce denenmemiş birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Dinçer şu ifadeleri kullandı; ‘’Gençlerimizin hayal ettikleri başarılara ulaşmaları için biz elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Gençlerimiz kitap konaklarımızın sayısının artırılmasını talep etmişti. Bizlerde şehrimize 3 farklı noktaya yeni kitap konakları inşa ettik. Her yıl ücretsiz olarak düzenlemiş olduğumuz AYT ve TYT hazırlık kurslarımızla birçok öğrencimizi sınava hazırlıyoruz. Biz gençlerimize güveniyoruz. Gençlerimizde girdikleri her alanda şehrimizin adını ilklere taşıyarak bizleri mahcup etmiyor.

Sınav sonrasında sonuç ne olursa olsun, önünüzde uzun bir hayatın olduğunu kesinlikle unutmamak gerekmektedir. Bu vesileyle bugüne kadar sizlerin yetişmesinde her türlü fedakârlığı üstlenen öğretmenlerinize, her zaman yanınızda olan desteklerini esirgemeyen ailelerinize teşekkür ediyor, sınava girecek tüm öğrencilere üstün başarılar diliyorum.” Dedi.